eh_artikkel--v1.0
Eystein Hanssen – Kokong

KOKONG

Kokong

Tenk deg at du aldri har eid ditt eget liv. Tenk deg at dine aller nærmeste viste seg å være løgnere. Og tenk deg at du befinner deg i en situasjon der de beste spionene i verden vil ha tak i deg. Hvor skal du skjule deg når motstanderen vet alt, ser alt og kontrollerer alt? Et uforklarlig drap i Oslo sender journalist Nora Wold og den tidligere leiesoldaten Roger Eik på en livsfarlig reise inn i det skjulte etterretningsmiljøet.

Kjøp bok
NORLI
Akademika

PRESSEN SA:

"En kruttsalve av en thriller, ikke et kjedelig øyeblikk." Randaberg 24 (terningkast 6).
"Skremmende realistisk med en vanvittig spennende avslutning." Hildes bokblogg (terningkast 5).

Elli-serien
Eystein Hanssen – Bikkjer
Bikkjer
Drapet på en ung gutt blir Ellis første oppdrag for Kripos. Etterforskningen fører henne inn i et landskap av subkulturer, rasisme og politikorrupsjon.
Eystein Hanssen – En kort evighet
En kort evighet
En brutal og spektakulær ransbølge herjer Norge. Profesjonaliteten i anslagene og mangel på spor gjør politiet maktesløse i jakten på gjerningsmennene.
Eystein Hanssen – Jaget
Jaget
Liket av en identitetsløs mann driver til overflaten i Bjørvika. Saken blir Ellis første som nybakt mor.
Eystein Hanssen – Brennemerket
Brennemerket
Morens gamle demoner trekker Elisabeth Sunee Rathke (Elli) mot et drapsmysterium i Bangkoks blodhete underverden. Snart skjønner Elli at hun selv er like forbundet med saken som moren.
Eystein Hanssen – Åtseldyr
Åtseldyr
Levningene av et barn blir funnet i en jordkjeller på Ruseløkka. Elli og hennes team kommer på sporet av en grusom, skjult verden under bakken i Oslo...
Eystein Hanssen – Triangel
Triangel
Elli er permittert fra Oslo-politiet, og starter sin egen, private etterforskning av det uløste drapet på søsteren Anne.
Giftstrøm
Under et narkotikaraid i Oslo pågriper Elli en ung mann fra Uganda. Samtidig mottar den norske ambassaden i Kampala en pakke.
Eystein Hanssen – De ingen savner
De ingen savner
Møt Elisabeth Sunee Rathke, eller bare Elli. Halv norsk, halvt thai, svart belte i karate og politietterforsker i Oslo.
Andre titler
Eystein Hanssen – Kokong
KOKONG
Tenk deg at du aldri har eid ditt eget liv. Tenk deg at dine aller nærmeste viste seg å være løgnere. Og tenk deg at du befinner deg i en situasjon der de beste spionene i verden vil ha tak i deg.
Eystein Hanssen – Svart landskap
Svart landskap
Den idealistiske frilansjournalisten Nora Wold reiser til Nigerdeltaet for å undersøke oljeindustrien. Samtidig løser den norske leiesoldaten Roger ‘sikkerhetsoppdrag’ for oljeselskapene i deltaet.
goodreadsBokelskere.no