eh_artikkel--v1.0
Eystein Hanssen – Jaget

Jaget

Liket av en identitetsløs mann driver til overflaten i Bjørvika. Saken blir Ellis første som nybakt mor.
Med migrasjonen fra Syria som bakteppe, portretterer Jaget hvordan krig, flukt og fremmedfrykt driver mennesker til sine ytterste grenser.
Når etterforskningen avslører et spill av politikk, terror og forræderi, skjønner Elli at hennes egen familie også er truet.

Kjøp bok

NORLI
Bokkilden

PRESSEN SA
"Eystein Hanssen viser at krim fortsatt kan være samfunnskritisk (...) Hanssen gnistrer i politiscenene og skinner når det kommer til dialogene (...) han er en av dem som viderefører den sosialrealistiske sjangeren som Sjöwall og Wahlöö etablerte." VG (terningkast 5)
"Storslått etterretningsthriller" Dagbladet
"Den er solid researchet og detaljfokusert, den henter mye av sitt råstoff fra krigsskueplassene i Midtøsten og den tilhørende faren for islamistisk terror, og den lar leseren være flue på veggen i de tunge etterforskningsenhetene politi, PST og militær etterretning." Aftenposten

Elli-serien
Eystein Hanssen – Bikkjer
Bikkjer
Drapet på en ung gutt blir Ellis første oppdrag for Kripos. Etterforskningen fører henne inn i et landskap av subkulturer, rasisme og politikorrupsjon.
Eystein Hanssen – En kort evighet
En kort evighet
En brutal og spektakulær ransbølge herjer Norge. Profesjonaliteten i anslagene og mangel på spor gjør politiet maktesløse i jakten på gjerningsmennene.
Eystein Hanssen – Jaget
Jaget
Liket av en identitetsløs mann driver til overflaten i Bjørvika. Saken blir Ellis første som nybakt mor.
Eystein Hanssen – Brennemerket
Brennemerket
Morens gamle demoner trekker Elisabeth Sunee Rathke (Elli) mot et drapsmysterium i Bangkoks blodhete underverden. Snart skjønner Elli at hun selv er like forbundet med saken som moren.
Eystein Hanssen – Åtseldyr
Åtseldyr
Levningene av et barn blir funnet i en jordkjeller på Ruseløkka. Elli og hennes team kommer på sporet av en grusom, skjult verden under bakken i Oslo...
Eystein Hanssen – Triangel
Triangel
Elli er permittert fra Oslo-politiet, og starter sin egen, private etterforskning av det uløste drapet på søsteren Anne.
Giftstrøm
Under et narkotikaraid i Oslo pågriper Elli en ung mann fra Uganda. Samtidig mottar den norske ambassaden i Kampala en pakke.
Eystein Hanssen – De ingen savner
De ingen savner
Møt Elisabeth Sunee Rathke, eller bare Elli. Halv norsk, halvt thai, svart belte i karate og politietterforsker i Oslo.
Andre titler
Eystein Hanssen – Kokong
KOKONG
Tenk deg at du aldri har eid ditt eget liv. Tenk deg at dine aller nærmeste viste seg å være løgnere. Og tenk deg at du befinner deg i en situasjon der de beste spionene i verden vil ha tak i deg.
Eystein Hanssen – Svart landskap
Svart landskap
Den idealistiske frilansjournalisten Nora Wold reiser til Nigerdeltaet for å undersøke oljeindustrien. Samtidig løser den norske leiesoldaten Roger ‘sikkerhetsoppdrag’ for oljeselskapene i deltaet.
goodreadsBokelskere.no