eh_artikkel--v1.0

Giftstrøm

Under et narkotikaraid i Oslo pågriper Elli en ung mann fra Uganda. Samtidig mottar den norske ambassaden i Kampala en pakke. Innholdet dokumenterer at Otto Kamperud er tatt som gissel av en nådeløs gerilja. Ellis unge arrestant viser seg å ha forbindelser til kidnappingssaken. I jakten på sannheten må Elli og kollega Jan Nereng håndtere både leiesoldater, lånehaier og drevne kriminelle.

Kjøp bok

NORLI
Bokkilden

PRESSEN SA:
”Når man makter å sette problemer under debatt, samtidig som man forteller en ramsalt, spenningsmettet historie, kan man som krimleser ikke ønske mer.” DN
”Kunnskapsrikt om ressurskrigen i Afrika. Man kan ikke annet enn la seg imponere av det overveldende bakgrunnsmaterialet …” Dagbladet
”Intens og spennende. En bok man ikke legger fra seg. Miksen av krim, etterretning og høyt maktspill imponerer.” Haugesunds avis, terningkast 5
” … actionfylt og spennende, handlingen har overhodet ingen dødpunkter.” Oppland arbeiderblad, terningkast 5
”Ambisiøs krim med internasjonal vri.” Bokelskerinnen, terningkast 6

Elli-serien
Eystein Hanssen – Bikkjer
Bikkjer
Drapet på en ung gutt blir Ellis første oppdrag for Kripos. Etterforskningen fører henne inn i et landskap av subkulturer, rasisme og politikorrupsjon.
Eystein Hanssen – En kort evighet
En kort evighet
En brutal og spektakulær ransbølge herjer Norge. Profesjonaliteten i anslagene og mangel på spor gjør politiet maktesløse i jakten på gjerningsmennene.
Eystein Hanssen – Jaget
Jaget
Liket av en identitetsløs mann driver til overflaten i Bjørvika. Saken blir Ellis første som nybakt mor.
Eystein Hanssen – Brennemerket
Brennemerket
Morens gamle demoner trekker Elisabeth Sunee Rathke (Elli) mot et drapsmysterium i Bangkoks blodhete underverden. Snart skjønner Elli at hun selv er like forbundet med saken som moren.
Eystein Hanssen – Åtseldyr
Åtseldyr
Levningene av et barn blir funnet i en jordkjeller på Ruseløkka. Elli og hennes team kommer på sporet av en grusom, skjult verden under bakken i Oslo...
Eystein Hanssen – Triangel
Triangel
Elli er permittert fra Oslo-politiet, og starter sin egen, private etterforskning av det uløste drapet på søsteren Anne.
Giftstrøm
Under et narkotikaraid i Oslo pågriper Elli en ung mann fra Uganda. Samtidig mottar den norske ambassaden i Kampala en pakke.
Eystein Hanssen – De ingen savner
De ingen savner
Møt Elisabeth Sunee Rathke, eller bare Elli. Halv norsk, halvt thai, svart belte i karate og politietterforsker i Oslo.
Andre titler
Eystein Hanssen – Kokong
KOKONG
Tenk deg at du aldri har eid ditt eget liv. Tenk deg at dine aller nærmeste viste seg å være løgnere. Og tenk deg at du befinner deg i en situasjon der de beste spionene i verden vil ha tak i deg.
Eystein Hanssen – Svart landskap
Svart landskap
Den idealistiske frilansjournalisten Nora Wold reiser til Nigerdeltaet for å undersøke oljeindustrien. Samtidig løser den norske leiesoldaten Roger ‘sikkerhetsoppdrag’ for oljeselskapene i deltaet.
goodreadsBokelskere.no